Kui tavaliselt oleme me mune värvinud sibulakoortega, siis sel aastal tahtsin proovida miskit uut. Õnneks oli sügavkülmas pisut mustikaid, mustsõstraid, astelpajumarju ja tilli. Lisaks ostsin poest veel punast kapsast ja kapist näppasin hibiskust. Munad keetsin kolmes erinevas potis. Ühes keetsin sibulakoortega mune koos lisanditega, teises mustikatega/mustsõstardega mune koos lisanditega ning kolmandas potis keetsin mune punase kapsaga. Et kraam munade peal paremini püsiks, tõmbasin munadele sukad "pähe" ja sidusin niidiga kõvasti kinni. Ühe muna mässisin fooliumi sisse koos mustikatega, aga mingit erilist tulemust see küll ei andnud.
Punase kapsaga keetes jäid munad peale rõdul jahtumist (koos vedelikuga) taevakarva sinised. Poeg pani ühele sellisele munale veel enne keetmist sukaga sibulakoore tükid peale ja tulemus on super...
Till, hibiskus ja astelpajumarjad paraku ei jätnud endast mingisugust erilist märki maha, aga vaatamata sellele on munad kenakesed:)
3 kommentaari:
Przepiękne.
Ilusad ja tervislikud munad, eriti see taevakarva, kollaste laikudega!
Dziękuję! Aitäh:)
See taevakarva kollaste laikudega muna võitis meie kodu munade iludusvõistluse:)
Postita kommentaar